Han bara förstör!!! :)

Idag va Marcus hemma med Filip då jag kände att jag inte kunde va borta från jobbet en dag till. Och Marcus kände sig lite sjuk sådär som killar gör. Dvs halvt dödssjuk! :)
Filip verkar må bättre iaf. Bara bajsat en gång och det va mer normalt. Trött på bajs snack nu kan jag säga. haha.

Men självklart kommer ett paket med posten som jag beställt till fars dag till Marcus. Han trodde att det va nåt till Filip och öppnade. Får ett sms på jobbet där han tackar för tröjan. haha.
Så nu får han inget på farsdag. Får han skylla sig själv. Nä, men nåt ska väl jag och Filip hitta på. Frågan är bara vad.
Tänker ju inte skriva nåt här eftersom Marcus är inne och kollar ibland. ;)

Själv är jag helt slut. Värker överallt efter jobbet idag. Mest i benen då jag inte riktigt klarar av att sitta ner för då är det någon liten buse som spelar fotboll med min blåsa.

Nu väntar jag på att desperate housewifes ska börja. Min heliga stund denna dag.
Kom ju hem direkt från jobbet och lagade middag. Lekte en stund me Filip och har sen suttit framför en webbaserad utbildning för jobbet. Men känner att nu orkar jag inte mer.
Fixade med både tillfällig föräldrapenning och vanlig fp och jag blir galen. Det är ju så rörigt.
Får se om jag får hem nåt papper där dom undrar vad sjutton jag håller på med. Eller om det kommer några pengar därifrån. Spännande. Behövs inga trisslotter här inte.

Kramar                                          Filips lilla myshörna i hans rum. Han älskar den!

Stackarn fortfarande sjuk

Tycker så synd om Filip. Han är fortfarande super dålig i magen. Trodde i söndags att det höll på att vända och att han skulle kunna gå till dagis imorrn. Men inte det. Fick bli raka vägen från matstolen vid mellis in i duschen.

Helgen har varit ganska bra ändå. I fredags va vi bara hemma men fixade lite. Hittade ett bord på blocket som såldes i väsby. Hittade egentligen ett snyggare i stan men farsan vägrade köra där me släpet efter att ha jobbat på den gatan som flyttgubbe förut.
Vi skulle åkt till syrran då eftersom hennes kille hade 40 års fest. Men kunde ju inte åka me sjuka Filip.
Tyckte dom att vi skulle komma utan Filip på lördan.
Mamma skickade ett sms och berättade att syrran ska gifta sig! Jätte kul! Men tyckte nog att syrran kunde fått tala om det själv. hehe.

På lördag morgon åkte jag och Filip iväg till Ica Maxi och jobbet så Marcus fick sova lite. Är ju inte så lätt när Filip leker att sova i lugn och ro samtidigt. Hittade en lampa till hans rum, fleece set, fusk polo, fönsterlampor till köket och lite till.
Åkte sen förbi jobbet och köpte ONICO till Marcus. När vi kom hem vid 10.30 sov han fortfarande!!!! Trodde jag inte. haha.
Filip väckte honom och sen åkte vi till Coop bygg och köpte färg till Filips rum.

Så på kvällen lämnade vi Filip hos mina föräldrar och åkte till dyrran och hade super trevligt. jörne va ju som vanligt glad som ett barn på julafton för att han fyllde år. Känner nog ingen som gillar att fylla år så mycket som han.
Vi åt god mat, skulle passat bra med lite rödvin oxå, men får ju snällt vänta lite. :)
När tårtan skulle fram var det inte först nån som reagerade på datumet på den. 2/5 2009!
Datumet dom ska gifta sig. Sen blev det kramkalas.
Äntligen, tog bara 22 år. Precis som med mina föräldrar. Så jag och Marcus har alltså några år på oss. Men Marcus får nog inte så lång tid på sig. hehe.

På söndagen gick Marcus upp me Filip, som va helt slut då vi hämtade honom från mina föräldrar vid 23 tiden. Han låg och sov i sin resesäng där. Va inte riktigt meningen att det skulle bli så sent men vi fick lite svårt att komma ifrån syrran.
Eftet ca 2 timmar runt kl.8 la Marcus Filip igen. Och kl.11 ringde pappa och väckte oss allihop! Filip va alltså bra trött.
Men kunde inte klaga på den sovmorgonen.

Sen satte vi igång med att måla Filips rum. Avbröt vid 15.30 för att åka och hämta köksbordet vi skulle köpa. Så nu slipper jag äntligen vårt gamla hemska bord. Plus att vid denna får det plats 8-10 personer.
Färgen vi hade till Filips rum räckte inte riktigt så åkte iväg idag jag och Filip och köpte mer.
Målade andra omgången själv och nu är det klart! Bara bården som saknas men det borde komma på posten i veckan.
Plus leksaksförvaring! Blir galen snart på alla grejer. Och snart är det ju jul. Då lär det bli en hel del till.

Imorrn ska Marcus va hemma me Filip från dagis och jag ska jobba. Sen jobbar ju inte jag förrän på fredag igen så hoppas Filip blir frisk tills dess. Märker att han saknar dagis och kompisarna där. Pekar mot dagiset, speciellt när han hör att dom är ute. Min lille vän.

Nu är det dags för duschen och sen sängen. Tog hårt på ryggen att måla rummet själv idag. Är ju lite kort i rocken. haha.

Kramar

Filips rum nymålat! Bård är på väg med posten.

Byrån och sängen. Tavlor och 2 hyllor för alla böcker ska upp på väggarna.


LEKSAKSFÖRVARING?????



Sängen och myshörnan. Lampa ska upp ovanför sängen.

Några tips?


KÖKET. Ska byta köksluckor till vita.
 

VARDAGSRUMMET, BARA SOFFAN SKA VA KVAR.


EN DEL AV KÖK OCH VARDAGSRUM. SKA VA SAMMA TAPET VID SPEGEL SOM I VARDAGSRUMMET.
 

Stackars liten Sötis.

Första gången Filip varit magsjuk. Får va glad att vi klarade oss så här länge.
Det har väl iofs inte varit så farligt, än iaf.

Runt kl.2 natten till idag började Filip skrika. Gick upp för att kolla, för han vaknar ju aldrig på nätterna. Iaf inte så att han väcker oss. Ser världens pöl i sängen. Trodde blöjan hade läckt igenom. Allt va kladdigt. Täcke, kudde, snuttis, pyjamas och även nästan hela Filip. Han måste ha spytt i sömnen, legat där ett tag innan han vaknade. Hans tår va som russin, som det blir om man badar länge. Så ett tag måste det ju va. Att han inte vaknar eller väcker oss!!!
Det blev raka vägen in i duschen. Stackarn skrek som en stucken gris. Försökte lugna ner honom medans Marcus tömde hans säng på sängkläder. (Tack o lov för plastade frotté).
Efter att Filip blivit tvättad och druckit vatten och även lekt lite med tandborsten i munnen. Man vet ju själv...URK!
Lite kramar och mys, han luktade ändå inte speciellt gott, blev det sängen igen. Han somnade om ganska fort med tanke på hur uppskakad han själv blev. Och duschad mitt i natten, vem skulle inte vakna till?
Låg och lyssnade ett tag för att höra om det skulle komma nåt mer, men trött som man är själv somnade vi båda efter en ganska kort stund.

På morgonen verkade han må bra. Ville iofs inte ha sin morgon gröt som han annars älskar så högt. Det talade sitt klara språk att nåt är fel.

Fick va hemma från dagis idag. är ledig från jobbet imorrn men blir nog hemma på fredag också då Filip spydde upp middan på en gång. Tur att han hade haklappen kvar. Så nu på kvällen blev det majsvälling istället. Imorrn blir det en tur till hemköp för blåbärssoppa och nåt annat som han kan tänkas få i sig.

Filip kunde inte hålla sig från att mysa me sin snuttis även fast den va på tork. =)


Han va super trött nu när han skulle sova och somnade väldigt fort. Men efter ett tag vaknade han och gallskrek när jag tog upp honom. Skulle nog varit bättre att låta bli men börjar få svårt att böja mej ner i spjälsängen, tänkte måste kolla om han gjort nåt i blöjan. Han var spänd som en pinne. Drömde nog en mardröm. Synd om min lilla älskling idag!
Glad och väldigt mysig och kramig har han varit iaf. Va en väldigt trevlig dag hemma med honom.
Annars är man ju oftast iväg nånstans på dagarna. Inte bara hemma och myser hela dan och bara är.

Får se hur det blir med helgen nu. Syrrans kille fyller 40 och dit ska vi på fredag, om Filip mår bra hela dan imorrn. Tror inte syrran vill få barnen smittade. Lördag ska Marcus ena lillesyrra My komma hit. Söndag ska vi åka och kolla tapeter och lite annat. Får ju första lönen nu på länge. Känns super skönt med lite mer pengar. Har en del att fixa här hemma innan jul. Vill få det så klart som möjligt.

Så några snygga tapeter till vardagsrummet, en bra och fin korg plus krokar till hallen för Filips kläder. Lampa till inre hallen, gardiner, fönsterlampor, möbler till vardagsrummet och mycket mer står på listan. Lika bra att börja med tapeterna innan vi fyller vardagsrummet me möbler. =)

Såg iofs idag när solen sken så fint att våra fönster skulle behöva sig en putsning. Så blir vi hemma i helgen så är vi iaf inte sysslolösa. =)

Snart blir det sängen för det har inte blivit mycket vila idag. Är ju sååå rolig på kvällarna när jag är helt slut. I magen är det iaf fullt liv nästan dygnet runt. Hur härligt som helst. Men den verkar aldrig sova. Vaknar man på natten är det full rulle iaf. Filip låg ju hur lugnt som helst. Fick ligga och känna efter på kvällarna för att känna ordentliga sparkar. Är nog en liten vilding denna gång jämför med vår lugna lille kille. Mår bra iaf. Misstänker iofs foglossning, men det har inte blivit värre på ca 1 vecka nu så det kanske inte blir så illa. Lite tidd kvar så det återstår att se. Men förutom tröttheten mår jag super bra.

Kramar Maria

Sååå trött!

Helgen innehöll inte mycket mer än jobb, jobb och jobb.
På lördan åkte jag iofs direkt hem till Marcus syrra Agnetha eftersom Max fyllde år. Filip sprang runt där alldeles lycklig.
Deras nya badrum va såååå fint!
Vi blev inte så långvariga där för både Filip och jag va jätte trötta. =)

I måndags gick jag och Filip till öppnis. Det har varit ganska dött där senaste tiden men Linda kom med Melvin. Kul att ha nån att snacka me där. =)

Idag skulle inte Filip till dagis förrän 9.30. Jätte skönt. Började jobbet 11, har sagt att jag ska jobba så länge jag kan denna graviditet, men fick ge upp idag. Hade så ont på högra sidan av magen. Försökte varva ner med rast och sen göra lite annat än att va i kassan. Men det hjälpte inte. Vet inte vad det var men ca 45 minuter efter att jag kommit hem och tagit det lungt började det ge med sig.

Jobbar imorrn igen, får se hur det går då. Ska nog ta det lite lugnare. (Lättare sagt än gjort). Hoppas dom inte fick alltför mycket att göra. Får så dåligt samvete. Är ju så att jag går till jobbet tom med feber. Har bara sjukskrivit mej en gång sen jag började där.
Måste iaf tänka på den lill* där inne just nu.

Filip har börjat prata jätte mycket. Munnen går i ett och det kommer nya ord varje vecka. Jätte kul att följa. Han har så roliga saker för sig här hemma också. Han är riktigt pedantisk, undrar vart det kommer ifrån?
Fast nu är det inte så fint. Orkar helt enkelt inte. Speciellt inte hans grejer, dom dras ju fram efter 5 minuter igen. Hehe.

Filip hjälper numera gärna till att dammsuga. Förut va han så rädd så han gallskrek när han såg dammsugaren.


Längtar till helgen. På lördag blir det nog Bögsgård (ja, jag vet) i Sollentuna. Förhoppningsvis ska Filips kompis Victor me också me Linda och Peter. Det va länge sen nu, blir ju så nu när alla börjat jobba.
På söndag blir det middag hos päronen då pappa fyller 61. Vet inte alls vad vi ska hitta på till honom.
Syrran kommer med sin familj också. Träffade dom senast på landet i somras så det va ett tag sen man såg dom me.
Just nu har dom 2 barn placerade hos sig. Den ena har vi träffat den andra är en liten kille på 3 år. Får Filip nån att leka med på söndag.

Träffade svärmor idag då hon kom o handlade. Fick veta att dom fått avliva sin hund Ludde. Jätte tråkigt. Det lär kännas tomt ett bra tag.

Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 21.00 så jag kan ta o titta på Desperate housewifes. =)
Sen blir det garanterat till att krypa ner i sängen!
Kram

RSS 2.0