Som dag och natt

Vilken lugn liten kille Filip va när han var liten. Vad bortskämda vi va. :)
Filip är nog lugn nu också men nu har vi fått en liten orkan här hemma vid namn Celinn.
Var 10e sekund gäller det att kolla vad hon håller på med.
Antingen är hon på kattmaten, hittat nåt att stoppa i munnen som inte hör hemma där, en sladd att slita i eller en tidning som ska sugas på tills den löses upp till oläslighet, ligger med hela överkroppen i sin leksakskorg utan att kunna ta sig upp, krypandes upp på Filips rutschkana eller varför inte liggandes nöjd i hallen med ett barnvagnshjul i munnen.


Goa söta Filip 7 månader leker nöjt på sin filt.



Orkanen Celinn 7 månader klättrandes på kylväskan. (Vilken hon 10 sekunder senare rullade av för att slå i golvet och stor tjuta.) Sedan klättrade hon upp mot en köksstol och skrek när hon inte kunde ta sig ner. :)
























Nu ska här sovas. :) Kram och sovgott!

Nya steg

Gårdagen spenderades till viss del på Stinsen med mamma.
Håret klipptes och kläder köptes till filip och Celinn. (Tack mamma, eller ska jag säga pappa? Haha.)
Det var nästan att jag kom för sent för att hämta Filip från dagis. 5 timmar är ju ingeting när man ska köpa kläder! :)

Idag fick det bli storhandling för det var rätt tomt hemma. Sen hälsade jag på på jobbet också, sa att dom gärna fick ringa om dom fick in extra tider på kvällar och helger.
Eftermiddagen spenderades på en lekplats med Elin, Thor och Svea. Filip var inte på sitt bästa humör vilket resulterade i mycket gnäll. Men jag hoppas att dom hade lite kul ändå. :)

Både Filip och Celinn va riktigt trötta nu så dom låg i sängen nästan prick 19.00. Filip ville redan gå och lägga sig direkt efter maten men då skulle han väl vakna kl.05.00 imorn. *gäsp* Så han fick vänta lite.

Imorgon blir det nog en tur till Bögs gård för korvgrillning även det med Elin, Thor och Svea. :)
Och sedan ska vi även ha en liten kräftskiva på kvällen då killarna ville basta. Blir även lite mer folk så det blir nog kul.

Celinn tog några steg med lära-gå-vagnen ikväll. Händer någonting hela tiden ju med den tösen. Börjar bli dags att säkra här hemma lite tror jag.



Detta va kul!





Lek i photoshop

Har fått upp intresset för Photoshop igen. Har inte hållt på på så länge så det känns som om man verkligen börjat som nybörjare.

Detta är några bilder jag lekt lite med bara på kul.

Riktig sommar!



Ordentligt inzoomad bild med lilla pocketkameran men blev helt okej ändå.



Det var allt för ikväll. Godnatt


RSS 2.0