Så ont!

Börjar tröttna på detta nu! Sover så dåligt på nätterna, vaknar ju av att jag bara ska vända mej om. För det måste jag, får super ont i höften annars. För att inte tala om alla gånger jag måste upp och antingen dricka vatten eller gå på toa.

Jobbade i igår och det fick jag betala för idag. (Förstår inte hur jag ska orkar dom 3 dagarna jag har kvar på jobbet).
Haft ont i hela bäckenet, massa sammandragningar och inte blev det bättre av att gå runt i centrum för att köpa lite nödvändiga grejer. Så resten av dan har jag klagat här hemma för nästan varje rörelse, låter ju som en gammal tant! Känner mej nu som jag gjorde när Filip kom. Och det är ju 5-6 veckor kvar!!!! På måndag börjar Marcus jobba igen också. Då ska jag klara av Filip själv på dagarna. Blir en pärs bara att klä på Filip, gå till öppnis, klä av och sen samma sak när man ska hem.

Tur är att han får gå 15 timmar på dagis i veckan. Annars skulle han nog storkna här hemma med mej. Och då kan jag passa på att vila. Måste sova på dagarna nu, är så trött hela tiden.

Har äntligen börjat köpa det som behövs. Efter att vi varit på tillväxt ultraljudet i måndags (som visade att det va en alldeles lagom liten tjej i magen) har jag känt att det var dags.
Så idag köpte vi kläderna som ska me till BB. Såååå söta och självklart blev det rosa och rött. hehe.
Bild kommer nästa gång.
Filip "köpte" en liten kanin till lillasyster som också ska me till BB. Han kommer nog vilja behålla den själv så får se hur det går med den saken. haha.
Köpte även en topp på apoteket som va guld värd förra gången och en babybok att fylla i allt som händer i.

Hemma satte vi ihop spjälsängen och la alla grejer i. Filtar och så har vi ju från Filip. Men nog är det en del kvar att köpa.
Det jag börjar känna mej mest stressad över är vagn och bilstol. Bilstolen speciellt för skulle det dra igång så behövs ju den för att ta sig hem med tösen.

Nu är det garanterat dags för sängen. Min sovmorgon imorrn iaf, ska bli så skönt!
Kramar

RSS 2.0