Längtar till fredag!

På fredag är det äntligen dags för kräftor!!! Blir en lugn kväll hos päronen. Känner inte riktigt för att gå på kräftskiva där det är världens röj. Mest för att man vill ju själv dricka lite gott och bli sådär lagom glad som man brukar bli då. =)
Sen ska ju såklart Filip med. Ska bli kul att se vad han tycker om kräftorna.
Förra året va han ju för liten för att äta annat än mjölkersättning eller ammas. Men lite sugen va han på ölen. Men den får han nog vänta några fler år på än kräftorna. =) Söt va han iaf.



Idag gick det lite bättre att lämna Filip på dagis. Bara han fick va hos Gun så gick det bra. Och super glad va han när jag kom för att hämta honom. Gick och tog sin jacka ganska snabbt. Va jätte kul att höra att han är så charmig, duktig och snäll. Nånting måste man ju ha gjort rätt då. Hehe. Duktig på att säga tack-tack också. Vår lille gentleman. =)
Hemma va han efter mellis ganska trött så han fick vila lite i sängen. Hann jag också ta det lite lugnt. Man är ju så trött. Och efter att ha dammsugit, städat köket och sovrummet och plockat här hemma så kändes det i ryggen.
Förra graviditeten hann man ju iaf gå några fler månader innan man fick ont. Behöver nog gå ut och gå lite mer. =)

Efter middan åkte jag och Filip hem till Linda, Peter och Victor. Jätte kul för det va hela 3 veckor sen vi träffades. Marcus va kvar hemma för han va så himla trött och irriterad efter jobbet. Så han kände sig inte riktigt på topp. Men Filip och Victor hade kul. Tog ett tag innan Filip sprang runt helt själv. Först fick jag gå och hålla honom i handen men efter fikat gick det bra. Dom är sååå söta tillsammans, dom små polarna. Måste träffas oftare. Men dagarna försvinner ju bara.

Imorrn har vi inget planerat. Filip ska till dagis såklart. jag ska nog passa på att åka o handla lite då. Hemma finns det inte så mycket att fixa med nu längre. Jätte skönt. =)
Så nu ska jag trött som jag är titta lite på TV.

Kram

Lugn kväll

Blev inget speciellt gjort idag.
Hämtade Filip från dagis och han hade inte bråttom hem som vanligt. Han gungade lite innan vi gick ner till parkeringen och mötte upp Marcus. Som vanligt med killar går han in i affären och har lite för bråttom och kollar då inte vad han tar. Så han kom hem med blöjor som passar Filip om 4 kilo. =)
Aja, då har vi när dom behövs iaf. Hehe

Sedan ville Filip mest va me Marcus. Han e riktigt pappig just nu och det förstår jag. Mamma lämnar ju bort honom varje morgon. Säkrast att va me Pappa då kanske. Så medans dom lek te rövare så passade jag på att stryka klart. så nu e det klart. YEEEAH!

Vi kom fram till att det går inte att ha bröd framme till maten, vilket vi iofs bara har när det ska ätas soppa. För då tvärvägrar Filip att äta mat och ska bara ha smörgås. Men vi gav oss inte, utan satte ner honom på golvet istället. fick han komma upp i stolen igen när han lugnat ner sig och åt faktiskt upp maten som han egentligen tycker om. Sedan fick han en liten smörgås såklart. Ska fråga på dagis om dom ställer fram brödet samtidigt som maten för dom sa att han inte åt så mycket mat men gärna smörgås. Och han har alltid älskat mat och det har inte varit några som helst problem.

Nu på kvällen va han riktigt trött. Va full styrka på ungarna på dagis också så det tar nog på hans krafter. Fick väcka honom imorse efter att jag tagit på mej kläder och hann tom fixa till mej. =) Han ville inte alls vakna.

3 månader
Filip sovandes med snuttefilten 3 månader gammal.


Kan inte klandra honom, imorse hade jag gärna legat kvar i sängen. Är så tröööött! Blir tidigt ikväll med. Lillen i magen tar ju all ork man har kvar efter en dag. =)
Ska nog invadera soffan resten av kvällen. Hör att det lockar.

Kram


Välkommen till min nya blogg!


Måste ju börja nya bloggen med vår lille linslus!




Va så trött på den gamla sidan, den va inge snygg alls och det va så krångligt att hålla på med den.
Så provar blogg.se nu istället.
Ska försöka uppdatera lite oftare också. Men tiden räcker ju inte alltid till!!

Filip blev jätte ledsen idag när jag lämnade honom på dagis. Han verkar ha förstått att när man går dit så försvinner mamma jätte länge ju. Hoppas att han snart förstår att jag eller Marcus alltid kommer tillbaka också.
Vet ju att han bara är ledsen nån minut och sen springer runt där som vanligt. Och det är ju ett sunt tecken att han faktiskt blir ledsen när mamma försvinner sådär. Men inte är det mycket roligare för det.
Jag blir iaf så himla glad när man går dit och hämtar honom igen. Och då har han inte alls nåt bråttom med att gå hem utan då vill han va kvar och leka. Sötnosen!

Igår gick jag och Filip till Centrum efter dagis. Fick Marcus vila lite ifred efter jobbet också. Skulle köpa strumpor, tröjor och en ryggsäck till Filip. En vanlig liten ryggsäck som man kan ta me till dagis och hem igen. Inget avancerat. Gick in på BR där dom hade massor av ryggsäckar till tjejer med Bratz och Barbie osv. Men till killar fanns det en liten ryggsäck kvar med Cars på som kostade närmare 200kr. Känns lite överdrivet, han ska ju inte ut och vandra i berg direkt.
Såg iofs att dom på Rusta har barnryggsäckar för 10kr. Men dom såg inge roliga ut och efter egen erfarenhet så ligger inte Rusta på min 10-i-topp lista på affärer.
Babyland har nåt mitt emellan för 99kr. Men det är ju en bit att åka bara för det.
Får helt enkelt leta vidare.

Nu måste jag fortsätta med strykningen här hemma så att det blir klart någon gång. *duktig*

RSS 2.0