Nu är vi 4!

Eller ja, det har vi varit i 27 dagar nu.  Celinn blir 1 månad på tisdag!!! Tiden går alldeles för fort, eller så är det så att jag är inne i en riktig dimma just nu. :)

Lilla efterlängtade Celinn föddes 17 feb, dagen innan BF. Det gick bra mycket fortare än Filips förlossning.
8,5 timme från första värken. Och det funkade bra hemma med alvedon och vetevärmare från kl.05.30-12.00. Då ville jag åka in för att kolla om värkarna hade någon effekt.
Men det hade dom haft, även fast dom inte varit så starka. Hann vara på förlossningen i 1 tim 40 min och sen var hon ute.
Alldeles lagom och jag var rätt pigg efteråt. Inte som efter Filips förlossning då jag var helt slut efter 2 dygn utan sömn.
Vilken skillnad det var. :)

Hon är precis som storebror sin var, skriker inget. Om inte maten tar alltför lång tid att få såklart. :)
Idag var första gången hon skrek nu på kvällen, men på dagarna är hon en nöjd tjej, än så länge iaf.
Avfyrat leenden idag på löpande band. Så fort man pratat med henne så har dom kommit. Helt underbart.
Så nu börjar man få lite kontakt iaf.

Allt funkar jätte bra. Hon sover bra på nätterna nu, vaknar 2 gånger för mat och skulle det inte vara för Filip skulle vi få sova till 8-9 igen. Men Filip har börjat vakna vid 5.30-6.

Filip är super gullig och omtänksam. Så fort Celinn ropar till säger han mat. Han pussar och kramar (ibland lite för hårt men tanken är ju god), ser till att hon har sin filt och säger sov gott till henne när han märker att hon sover och god morgon när hon vaknar oavsett tid på dygnet. Helt underbart att få se. :)

Kände att det var dags för en snabb uppdatering iaf men nu är det sängen som gäller så man hinner somna innan första matningen.

Kram kram

Våra 2 små sötisar!

RSS 2.0