Stackars liten Sötis.

Första gången Filip varit magsjuk. Får va glad att vi klarade oss så här länge.
Det har väl iofs inte varit så farligt, än iaf.

Runt kl.2 natten till idag började Filip skrika. Gick upp för att kolla, för han vaknar ju aldrig på nätterna. Iaf inte så att han väcker oss. Ser världens pöl i sängen. Trodde blöjan hade läckt igenom. Allt va kladdigt. Täcke, kudde, snuttis, pyjamas och även nästan hela Filip. Han måste ha spytt i sömnen, legat där ett tag innan han vaknade. Hans tår va som russin, som det blir om man badar länge. Så ett tag måste det ju va. Att han inte vaknar eller väcker oss!!!
Det blev raka vägen in i duschen. Stackarn skrek som en stucken gris. Försökte lugna ner honom medans Marcus tömde hans säng på sängkläder. (Tack o lov för plastade frotté).
Efter att Filip blivit tvättad och druckit vatten och även lekt lite med tandborsten i munnen. Man vet ju själv...URK!
Lite kramar och mys, han luktade ändå inte speciellt gott, blev det sängen igen. Han somnade om ganska fort med tanke på hur uppskakad han själv blev. Och duschad mitt i natten, vem skulle inte vakna till?
Låg och lyssnade ett tag för att höra om det skulle komma nåt mer, men trött som man är själv somnade vi båda efter en ganska kort stund.

På morgonen verkade han må bra. Ville iofs inte ha sin morgon gröt som han annars älskar så högt. Det talade sitt klara språk att nåt är fel.

Fick va hemma från dagis idag. är ledig från jobbet imorrn men blir nog hemma på fredag också då Filip spydde upp middan på en gång. Tur att han hade haklappen kvar. Så nu på kvällen blev det majsvälling istället. Imorrn blir det en tur till hemköp för blåbärssoppa och nåt annat som han kan tänkas få i sig.

Filip kunde inte hålla sig från att mysa me sin snuttis även fast den va på tork. =)


Han va super trött nu när han skulle sova och somnade väldigt fort. Men efter ett tag vaknade han och gallskrek när jag tog upp honom. Skulle nog varit bättre att låta bli men börjar få svårt att böja mej ner i spjälsängen, tänkte måste kolla om han gjort nåt i blöjan. Han var spänd som en pinne. Drömde nog en mardröm. Synd om min lilla älskling idag!
Glad och väldigt mysig och kramig har han varit iaf. Va en väldigt trevlig dag hemma med honom.
Annars är man ju oftast iväg nånstans på dagarna. Inte bara hemma och myser hela dan och bara är.

Får se hur det blir med helgen nu. Syrrans kille fyller 40 och dit ska vi på fredag, om Filip mår bra hela dan imorrn. Tror inte syrran vill få barnen smittade. Lördag ska Marcus ena lillesyrra My komma hit. Söndag ska vi åka och kolla tapeter och lite annat. Får ju första lönen nu på länge. Känns super skönt med lite mer pengar. Har en del att fixa här hemma innan jul. Vill få det så klart som möjligt.

Så några snygga tapeter till vardagsrummet, en bra och fin korg plus krokar till hallen för Filips kläder. Lampa till inre hallen, gardiner, fönsterlampor, möbler till vardagsrummet och mycket mer står på listan. Lika bra att börja med tapeterna innan vi fyller vardagsrummet me möbler. =)

Såg iofs idag när solen sken så fint att våra fönster skulle behöva sig en putsning. Så blir vi hemma i helgen så är vi iaf inte sysslolösa. =)

Snart blir det sängen för det har inte blivit mycket vila idag. Är ju sååå rolig på kvällarna när jag är helt slut. I magen är det iaf fullt liv nästan dygnet runt. Hur härligt som helst. Men den verkar aldrig sova. Vaknar man på natten är det full rulle iaf. Filip låg ju hur lugnt som helst. Fick ligga och känna efter på kvällarna för att känna ordentliga sparkar. Är nog en liten vilding denna gång jämför med vår lugna lille kille. Mår bra iaf. Misstänker iofs foglossning, men det har inte blivit värre på ca 1 vecka nu så det kanske inte blir så illa. Lite tidd kvar så det återstår att se. Men förutom tröttheten mår jag super bra.

Kramar Maria

Kommentarer
Postat av: Jessica

Stackars liten med magsjuka, vet ju själv vad hjälplös man är när man har det...

Hihi klart att även ni ska ha en vilding... Våran Tindra älskar att stå på vardagsrummsbordet och hoppa... undra hur detta ska sluta??

Kram

2008-10-24 @ 07:56:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0