Trötter!

E helt slut på kvällarna nu.
Det är ju nästan så att man skäms, gick o la mej 20.30 i lördags. Sov som en stock 21.30 sa Marcus. Hehe.
Men all energi går ju till Filip på dagarna.

I lördags va vi på lunch hos Monica, Per och lilla Wilma i deras nya fina hus. Filip blev super trött och inte på sitt bästa humör. Men trevligt ändå.
I söndags åkte vi till Norsborg för att hämta några data grejer Marcus skulle få. Va ett himla pådrag just där vi va för att någon smart person slängt en fimp i en papperskorg på 3e våningen.
Fast va ganska glad att det va fullt med brandmän, poliser och räddningstjänst för jag kände mej lite lost med folket där. Hade nog suttit kvar i bilen om inte dom hade varit där. Och LÅST dörrarna. Hehe.

Sen åkte vi vidare till Marcus kompis Martin vid Tullinge strand. Filip träffade hans hund Louise första gången och hon är ju så underbar! Höll världens koll på honom när han drog runt ute på tomten. Som vanligt har inte vi världens bästa lokalsinne men hem va inga problem iaf. =)

I måndags gick jag till öppnis me Filip. Monica va där me Wilma sista gången nu innan hon börjar jobba. Catrin va där me Zaba också. Jätte skönt att vi båda är lediga på måndagar så man kan träffas där.

Annars rullar livet på som vanligt. Har inte känt några riktiga sparkar än. Känner mest på jobbet när man är uppe i varv. Längtar verkligen tills man känner det där mysiga. Och att Marcus ska få känna utanför magen igen. =)
Han va förresten helt underbar i lördags, fick en genomgående massage. Hur skönt som helst för jag har verkligen känt av i ryggen att man har börjat jobba igen. Tar väl ett tag att vänja sig.

Imorrn blir det nog öppnis på förmiddan.
Ska ringa runt lite och kolla vad det kostar att byta ut köksluckorna. Börjar brinna i fingrarna att det alrig blir gjort. Det blir iaf garanterat omlackering av luckorna om inte nya.
Och kakel har vi börjat leta efter. Vet ju på ett ungefär vad jag vill ha. Ska bara tala om för Marcus att det är vad han också vill ha. Haha.
Sen är det tapeterna i vardagsrummet. Men måste börja i nån ände nu, känner jag.

Filip ute i sandlådan. Usch vilket väder!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0