Första föräldramötet och rörelsen!

Igår va vi på vårt första föräldramötet. Va helt okej, kul att träffa dom andra föräldrarna och även få veta lite mer om vad Filip har för sig på dagarna och hur dom arbetar. Fick en annan bild av förskolelärarna, en possitiv förändring. =)
Fick även veta att Filip (som är den yngsta på avd.) är super populär bland dom större barnen. Det värmde i hjärtat. Vår lille tomte.

Filip på Öland, diggandes till "Killarna".


Kl.18 kom Agnetha (Marcus syrra), Jimmy och Max hem till oss. Dom va barnvakter medans vi va på mötet. Det hade gått super bra att lägga Filip och han hade somnat utan ett pip i sängen.  Jätte duktigt. Det som va tråkigt va att Max blev så svullen i ögonen och helt röd pga katten att han och Jimmy gick ut o satte sig i bilen. Agnetha kände oxå av och hade stått ute på balkongen en liten stund när vi kom  tillbaka. Vi hade stängt in Felix i sovrummet men det dög inte åt herrn. Och han behövde inte gå på lådan eller så heller. Va bara nyfiken som vanligt.

När vi gick o la oss kände jag att det rörde sig i magen. Satte händerna mot och kände en liten puff på vänster sidan. Helt underbart! Har ju knappt känt nåt. Skönt att veta att den lilla lever om där inne. Hoppades att Marcus skulle få sig en spark på handen också men när han la handen där så blev det lugnt i magen. Får se ikväll då.

Längtar till imorrn. Vid lunch (som är runt kl.11 hos oss nu förtiden) ska vi lämna Filip hos päronen. Han ska sova borta första natten utan oss. Iofs blev vi ju tvugna o bo hos päronen ett tag när vi hade fått riva upp hela lägenheten så han känner sig nog ganska hemma där. Så det kommer nog gå bra.

Sen åker vi hem. Tar det lite lugnt, gör oss klara i lugn o ro. Och åker sen in till stan för att käka. Efter det blir det promenad till djurgårn för att sen gå till Cirkus o se Uggla, Rheborg och Ulvesson. Hoppas att det är bättre än vad jag läst om hittitlls. Men det blir iaf en kväll med bara mej o Marcus. =)
Sen blir det taxi hem o bara softa. ska bli så skönt me en sovmorgon också. Ska hämta Filip på eftermiddan på söndag.
Då lär vi båda sakna vår lille prins!

Nu blir det lite tv tittande. Är helt slut efter idag, löningsfredag som det är.
Jobb nästa gång på tisdag igen. Då kommer Nevin tebax också, super kul!

Kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0